svabalex_banner-spotlight_ViharVonalAcam

Üdvözlünk a ViharVonal Tudásakadémiáján!

Mi is az a ViharVonal Tudásakadémia?
A ViharVonal Tudásakadémia a ViharVonal Vadászcsapat által létrehozott, online tanító rendszer, amely az időjárással kapcsolatos témákban segít elő mindenkit. A célunk az, hogy megfelelő környezetben, érthető módon, átlátható módon és kifinomultan tanítsuk meg számotokra, az időjárási jelenségeket, a felhők neveit, keletkezéseit és a keletkezésekhez szükséges feltételeket és még sok minden más!

A jelenlegi, azaz a 2018.-as ViharVonal Tudásakadémiáján, húsz héten keresztül sajátíthatja el mindenki magát, a különböző kurzusok teljesítésével. Mindegyik kurzusban, egy-egy főbb témát karolunk fel, és tanítunk meg számotokra. Mindegyik kurzust, két tesztlappal zárjuk: egy jelölőnégyzetes (igaz-hamis továbbá normál választós) tesztlap, és egy kifejtős tesztlap. Az utóbbit mi javítjuk ki kézileg, a jelölőnégyzetest pedig automatikusan megkapja mindenki, kijavítva, a kitöltés után.

Mi a célunk a ViharVonal Tudásakadémiájával?
A ViharVonal Tudásakadémiát arra a célra hoztuk létre, hogy minél több emberrel ismertethessük meg az időjárással kapcsolatos tudnivalókat, hogy a 2019-es szezonra már felkészülve, az itt tanult tudásokkal vághasson bele mindenki.

Ne hátrálj: légy kitartó!

A kurzusok és a kurzusokon belül, a különböző leckék egyre nehezebbednek: különböző nevek (latin), formák, keletkezéskehez szükséges feltételek, képek, videók és még sorolhatnánk. Légy kitartó és erős: ha valóban szeretnéd megtanulni, akkor nincs más hátra, hogy velünk tarts.

  • Facebook Social Icon
  • Facebook csoport
  • Flickr Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Chat

ViharVonal.com

© 2020 by Tiszavölgyi Dávid